Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "De la chimie la fericire" by Dascalu SEXTIL " Book PDF Kindle ePub Free

De la chimie la fericire

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: De la chimie la fericire
  • Author : Dascalu SEXTIL
  • Release Date : January 20, 2021
  • Genre: Health, Mind & Body,Books,Professional & Technical,Medical,
  • Pages : * pages
  • Size : 1270 KB

Description

De ce " De la chimie la fericire"? 

Toată viața este formată din hidrogen, oxigen și carbon, uleiurile esențiale fiind formate din aceste 3 elemente. Organismul uman este un complicat laborator chimic, întreaga viață fiind coordonată și supusă reacțiilor chimice care se realizează în acest laborator. 

Aromaterapia, prin uleiurile esențiale terapeutice, reușește să realizeze cele mai profunde și mai complexe reacții chimice, pentru a ne ajuta să ajungem la acea stare de fericire deplină, adică la acea stare de echilibru fizic și emoțional de care are nevoie orice ființă umană pentru a trăi în armonie cu ea însăși, cu ceilalți și cu întreaga natură. Niciunul dintre noi nu este perfect sau nu ducem o viață perfectă. Însă ne putem propune să fim perfecți din punct de vedere fizic și emoțional, chiar în circumstanțele din viața reală cu care trebuie să ne confruntăm zi de zi. 

Aromaterapia abordează organismul uman ca un întreg: minte, trup și suflet. Natura adaugă pozitivitate în fiecare dintre noi prin intermediul uleiurilor esențiale terapeutice. Adăugați aceste mici picături de lumină, pozitivitate și dragoste cerească în rutina dumneavoastră zilnică și, prin aceasta, puteți deveni mai buni din punct de vedere fizic și emoțional, în primul rând pentru voi, apoi pentru toate celelalte persoane dragi din viața voastră. 

În cele aproape 400 de pagini ale cărții, vom parcurge întregul drum, de la componentele chimice ale uleiurilor esențiale, proprietățile uleiurilor vegetale, vom trece prin cele mai importante metode aromaterapeutice, vom face cunoștință cu proprietățile celor mai folosite uleiuri esențiale, iar în final, vom arunca o privire asupra celor mai întâlnite dezechilibre fizice și emoționale prin care trecem cel puțin o dată în viață. 

"Bolile nu apar ca o pedeapsă aplicată de zei, ci din cauze naturale, fiind rezultatul acțiunii asupra organismului uman a factorilor de mediu, a dietei dezechilibrate și a stilului de viață neadecvat." 

"Organismul uman este un tot unitar, boala, chiar dacă este strict localizată, este, de fapt, expresia suferinței întregului organism." 

"Nu există boli, ci bolnavi." 

Pornind de la aceste cuvinte ale părintelui medicinei, Hipocrate, trebuie să înțelegem că  a preveni este mai ușor decât a vindeca. 

Spunea cineva că " ...pentru a fi o ființă umană perfectă trebuie să ai liniștea unui înțelept și acțiunea unui rege."  

Echilibrul este totul.  

Aceste picături minunate ale uleiurilor esențiale pot să ne asigure acest echilibru și, cu siguranță, pot să devină "...șirul lung de plăceri mărunte din care este alcătuită fericirea" (Charles Baudelaire). 


Free Download "De la chimie la fericire" PDF ePub Kindle